VIP Pets club 😎 VIP PETS 💇🏼 SERII NOI ✨ PREMIERE 🌈 DESENE pentru COPII în ROMÂNĂ

😎 Este pentru prima dată când animalutele VIP Pets se adună și se dovedește că părul lui Nyla este plin de slime! … Nu se poate! Animalutele VIP Pets decid că cel mai bine este să meargă la salonul de coafură Fabio & Fabia pentru a găsi o soluție și aici întâlnesc o nouă prietenă foarte specială: Kiara. Va putea Fabio să repare părul lui Nyla și să facă o coafură VIP Pets? 😎

#VIPPets #SeriiNoi #Premiere

Intra in lumea 💇🏼🌈 VIP Pets în română! Aboneaza-te la Kitoons România ⭐️ si nu pierde nici clip video pentru copii în română:

Urmareste 💧💕 Cry Babies în română pe Instagram:
Urmareste 💇🏼🌈 VIP Pets în română pe Instagram:
Urmareste 🧜️❣️ Bloopies în română pe Instagram:

🎶 Bucura-te de aventurile Cry Babies în română pe Tik Tok:
💃🏼 Bucura-te de aventurile VIP Pets în română pe Tik Tok:

🧸 Vrei sa te joci cu propria ta jucarie Cry Babies Magic Tears? Du-te la:
🐬 Vrei sa te joci cu propria ta jucarie VIP Pets? Du-te la:
🎀 Vrei sa te joci cu propria ta jucarie Bloopies? Du-te la:

🌎 Descopera mai multe despre Lumea Cry Babies Magic Tears:
🌊 Descopera mai multe despre Lumea VIP Pets:
💞 Descopera mai multe despre Lumea Bloopies:

✨🌈 Desene animate pentru copii! Animatie, prieteni, magie si distractie! Copii vor avea o explozie de bucurie cu desenele noastre în română! Avem clipuri sigure si o multime de aventuri pentru fiecare copil! Apasa play, sa inceapa distractia fara sfarsit si nu uita sa te abonezi la Kitoons România! Urmeaza si alte noi surprize!

💧💕 Cry Babies în română! Descopera puterea prieteniei, empatia si munca in echipa alaturi de Cry Babies Magic Tears! Bucura-te de episoade integrale cu noi aventuri animate pentru fete si baieti! Urmareste cum Cry Babies Magic Tears depasesc situatiile provocatoare impreuna in Lumea Magic Tears. Sunt draguti, sunt distractivi si au lacrimi magice cu super puteri! Bucura-te de episoade integrale, colectii, compilatii si multe alte surprize Cry Babies în română!

💇🏼🌈 VIP Pets în română! Bucura-te de uimitoarele aventuri cu noii tai prieteni favoriti: VIP Pets! Cele mai cool animalute cu pasiune pentru par!
Alatura-te lor pentru a avea mii de aventuri impreuna: spectacole, expozitii, patineaza si bucura-te de multe alte surprize care te asteapta in Lumea VIP Pets.
Impreuna puteti vizita Coaforul Fabio & Fabia pentru ati schimba look-ul: par nou, sa indraznim! Nu pierde noile episoade VIP Pets în română si nu uita ca nimeni nu ne poate oprii pentru ca suntem impreuna!

🧜️❣️ Bloopies în română! Hai să mergem sub mare și să urmărim noua noastră serie de desene animate: Bloopies! Timpul băii nu a fost niciodată atât de distractiv! Bucurați-vă de episoade complete cu Bloopies în română și ajungeți să-i întâlniți pe cei mai noi și drăguți prieteni: Shellies! Aceste mici sirene drăguțe vor ajuta noii tăi prieteni Bloopies să depășească situații dificile în timp ce trăiești aventuri uimitoare împreună! Loialitatea și prietenia nu au fost niciodată atât de importante! Nu ratați episoadele noastre complete de Bloopies în română!

VIP Pets club 😎 VIP PETS 🌈 NOVÁ SÉRIE 💕 PREMIÉRA ✨ POHÁDKY pro DĚTI v ČEŠTINĚ
VIP Pets club 😎 VIP PETS 🌈 NOVÁ SÉRIE 💕 PREMIÉRA ✨ POHÁDKY pro DĚTI v ČEŠTINĚ

😎 Je to poprvé, co se VIP Pets shromáždili a ukázalo se, že Nyliny vlasy jsou plné slizu!... Tak to Read more

🔴 Cat Kitten Pretend Play DOCTOR Rescue Cute Hamster Pet 🔴 Life Of Pets Hamham
🔴 Cat Kitten Pretend Play DOCTOR Rescue Cute Hamster Pet 🔴 Life Of Pets Hamham

Funny Cartoon pet is unique to Life of Pets Hamham. Cat kitten pretend play doctor to rescue cute hamster pet. Read more

Oh No 🔴 Hamster Escapes Maze Hamster Police Pet with Traps 🔴 Life Of Pets Hamham
Oh No 🔴 Hamster Escapes Maze Hamster Police Pet with Traps 🔴 Life Of Pets Hamham

Major hamster escapes hamster police pet in the maze with traps. What is special about Funny Cartoon pet today? The Read more

Oh No 🔴 Hamster Police Rescues Hamham in Minecraft Maze 🔴 CARTOON Pets Life Of Pets Hamham
Oh No 🔴 Hamster Police Rescues Hamham in Minecraft Maze 🔴 CARTOON Pets Life Of Pets Hamham

Oh No! 🔴 Hamster Police Rescues Hamham in Minecraft Maze 🔴 CARTOON Pets Life Of Pets Hamham #cartoonpet #hamsterhouse #diytoys Read more