JD SPORTS zorgt voor KLACHTEN RECORD en DOET NIKS dus dan maar de CEO’S MAILEN | BOOS S05E04

Hieronder een lijst contactgegeven bij JD Sports. Contact ze vooral, maar hou het normaal en hou het netjes! Laat ze zien hoe wij dit doen.

De klantenservice: +44 113 320 6514 en onlinehulp@jdsports.nl en contact@jdhelpteam.com
De klantenservice, alleen bedoeld voor de winkels: +44 161 767 1832
Níet de klantenservice: +44 161 767 7078
Mail Peter Cowgill (Eigenaar): peter.cowgill@jdplc.com
Mail Neil Greenhalgh (Eigenaar): neil.greenhalgh@jdplc.com
Probeer anders ook: peter.cowgill@thejohndavidgroup.com of neil.greenhalgh@thejohndavidgroup.com

Een recordhoeveelheid aan mensen zijn boos op JD Sports. Al maandenlang gaat hier namelijk van alles mis. Mensen wachten veel te lang op hun bestelling, hun geld is kwijt, de klantenservice is niet te bereiken en áls ze iets binnenkrijgen wordt dit ook nog vaak in een vuilniszak geleverd. Dus wat gaat hier mis? JD Sports zegt er niets over op hun website. Ze passen ook hun levertijd niet aan, en communiceren niks naar de klant. Niemand wil zich op een normale manier verantwoorden. Nou, dan doen we het zo.

Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.

Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.

Volg ons ook op Instagram:

INGLATERRA VENCE A ALEMANHA; FRANÇA ELIMINADA – MFM DEBATE 29062021
INGLATERRA VENCE A ALEMANHA; FRANÇA ELIMINADA - MFM DEBATE 29062021

INGLATERRA VENCE A ALEMANHA E A FRANÇA ESTÁ ELIMINADA DA EUROCOPA! Assista ao Brasileirão, às Eliminatórias da Copa do Mundo Read more

Highlights: Philippines vs Indonesia | FIBA Asia Cup 2021 Qualifiers
Highlights: Philippines vs Indonesia | FIBA Asia Cup 2021 Qualifiers

Subscribe to One Sports channel! Website: Facebook: Twitter: Instagram:

🔴 Trực tiếp | UAE – Việt Nam | Vòng loại World Cup 2022 | NEXT SPORTS
🔴 Trực tiếp | UAE - Việt Nam | Vòng loại World Cup 2022 | NEXT SPORTS

NEXT SPORTS | 🔴 TRỰC TIẾP | UAE - VIỆT NAM | VÒNG LOẠI WORLD CUP 2022 Trận đấu sẽ Read more

May Week 1 Top Plays Bloopers in Sports | Highlights Funny Moments
May Week 1 Top Plays Bloopers in Sports | Highlights Funny Moments

(All rights go to the original leagues and their broadcasters, no copyright infringement intended. If I feature clips that you Read more

19 comments

 1. Ik zit ook al bijna een maand te wachten op de 2e helft van mijn bestelling, zie ik dit voorbij komen. Wat een ellende zeg. Ook ik heb gemaild, geen antwoord. Ik heb winkels gebeld die de klantenservice hebben gebeld. Ook dan word verteld dat het pakketje onderweg is. Ja dat zie ik ook wel op mn track en trace, maar hoe lang kan t onderweg zijn??? Ik dacht jd is een grote winkel die hebben hun zaken vast wel op orde. Nou niet dus. Nog nooit zo een drama gehad met een bestelling. Ik ga hier noooooit meer bestellen!

 2. Jammer Tim, maakt je minder sympathiek dit. Meestal compleet terecht dat je het mensen moeilijk maakt, maar bij Gerco is het totaal misplaatst.

 3. Net gebeld naar het bovenste nummer. Ze zeggen dat er iets mis is met dpd. Niet alleen in NL maar ook andere landen. Die vent zegt dat zn team vandaag een update stuurt en als ik de broek niet krijg ik mn geld terug krijg. Lijkt me sterk maar we gaan t zien

 4. Jezus Tim, ga eens bij jezelf te raden man. Deze man tracht louter behulpzaam te zijn. Zo makkelijk wat je doet. Treurig. Als je op deze manier moet scoren is het wellicht tijd om je “concept” te herzien. En dan die flauwe tekstjes in beeld…. echt sneu.

 5. Gerko, prima gast! Mooi dat je tijd vrijmaakte! Blijft beleeft en wilt helpen. Top.

 6. ik had hier ook last van, me pa had 2 dingen besteld kreeg er 1 en kreeg gisteren zijn geld pas terug na 2 weken
  thxxx JD SPORT goed gedaan

 7. Ik had een paar schoenen gekocht (Timberlands) en heb nog nooit z’n slechte winkelervaring gehad om eerlijk te zijn. Na een halve week kwam er een piep in de zolen en heb dit geprobeerd op te lossen met de klantenservice, helaas geen succes. Ik heb mijn verlies ook gewoon gepakt omdat het veel te veel moeite en tijd heeft gekost. Een ding weet ik wel. Ik zal nooit meer in deze winkel iets aanschaffen. Ik stem gewoon met de portemonnee met dit soort dingen.

 8. Gerko, prima gast! Mooi dat je tijd vrijmaakte! Blijft beleeft en wilt helpen. Top.

 9. Ik kreeg mn pakket ook niet.. na 2 maanden via fb bericht gestuurd.. kreeg gelijk mn geld terug… nu heb ik laatst toch het pakket gehad 😁

 10. had er pas ook iets besteld maar 1 van de 4 dingen aangekomen 4x contact gehad maar intussen al 1maand verder niks meer van ze gehoord

 11. Sorry hoor maar ik vind dat jullie hem een beetje belachelijk maken. Ik bestel altijd mijn kleding en schoenen en het is de afgelopen tijd gewoon netjes binnen gekomen.

 12. HELP! Ik wacht inmiddels al 1,5 maand op mijn terugbetaling (retour) van JD Sports. Ik krijg ze maar niet te pakken, ze reageren nergens op. Iemand tips?