Episodi i plotë: E Diell 16 Maj 2021 Entertainment Show

“E diell”, programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke i dhënë një hapësirë çdo fushe me potencial interesant për të krijuar spektakël.
Producentë: Edi Manushi/Top Channel
Autore: Ervin Kurti, Jetmira Agalliu, Argjira Spanca, Graciano Tagani, Armela Topi
Moderatorë: Edi Manushi, Dojna Mema, Ervin Kurti, Argjira Spanca, Alesia Bami, Graciano Tagani
Të ftuar: Endri dhe Stefi Prifti, Shyqyri Ballgjini
Rubrikat: Ervin Kurti, Argjira Spanca, Jetmira Agalliu, Graciano Tagani, Glenti Nallbani

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#eDiell#TopChannel

Episodi i plotë: E Diell 09 Maj2021 Entertainment Show
Episodi i plotë: E Diell 09 Maj2021 Entertainment Show

"E diell", programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke Read more

Episodi i plotë: E Diell 18 Prill2021 Entertainment Show
Episodi i plotë: E Diell 18 Prill2021 Entertainment Show

"E diell", programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke Read more

Episodi i plotë: E Diell 4 Prill 2021 Entertainment Show
Episodi i plotë: E Diell 4 Prill 2021 Entertainment Show

"E diell", programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke Read more

Magic Watch ⌚️|| Entertainment || MUSA TANVEER
Magic Watch ⌚️|| Entertainment || MUSA TANVEER

Magic Watch ⌚️|| Entertainment Your quarries: Magical watch Entertainment For Merchandise For Membership join my channel this channel to get Read more

2 comments

  1. Shqipen se marrin po anen “mejk dhë buri ap” e merrni 🤦🏼‍♀️